ד"ר מאיה רוזמן

עגבניות אפויות ממולאות בגבינה וקישואים

משתעממים מהקוטג', הטונה והביצה? ד"ר מאיה רוזמן משדרגת לכם את ארוחת הערב


כמידי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן מביאה לנו מתכונים בריאים, טעימים ופשוטים להכנה, והפעם: עגבניות אפויות ממולאות בגבינה וקישואים בשתי דקות הכנה בלבד

 

מרכיבים:

  • 8 עגבניות
  • 2 קישואים מגוררים
  • חבילת גבינה לאפייה 3%
  • בצל קצוץ
  • כף אבקת מרק פטריות
  • צ'ילי מתוק
  • תבלינים

 

אופן ההכנה:

1. חותכים את חלקה העליון של העגבנייה ומרוקנים את פנים העגבנייה

2. במחבת עם ספריי שמן מטגנים את הבצל והקישואים המגוררים

3. מערבבים את הקישואים, הצ'ילי והבצל עם הגבינה וממלאים את העגבניות

4. אופים בתנור בחום של 180 מעלות, חצי שעה

  

ד"ר רוזמן ממליצה: "בכל עגבניה יש פחות מ־60 קלוריות. 3-2 עגבניות הן כמו מנת חלבון בארוחת ערב, במקום  חצי גביע קוטג', במקום ביצה או קופסת טונה".

  

עריכה: איתמר זיגלמן

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
19/05/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


עגבניות אפויות במילוי גבינה
עגבניות אפויות במילוי גבינה  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris