ד"ר מאיה רוזמן

הערכים התזונתיים של מיי הגבינה

המאזינה שיתפה כי היא מייבשת גבינה לבנה וכתוצאה מכך יוצאים ממנה הרבה מים • היא תהתה האם עם המים יוצאים כל הערכים התזונתיים של הגבינה


המאזינה שעלתה לשידור, שיתפה: "במקום לקנות איזו גבינה לבלינצ'ס או לגביניות, שלא תמיד זמינה ומתקלקלת בבית, אני פשוט לוקחת גבינה לבנה רגילה 5%, שמה על מסננת ובמקרר ולמחרת יש לי גבינה הרבה יותר קשה". 

לאחר מכן, המאזינה תהתה האם במים שיוצאים מהגבינה היבשה, נשארים בהם כל הערכים הבריאותיים והחלבונים. "כן, את עושה טעות, המטרה שלך לכל המאפים היא שאת צריכה גבינה יבשה יותר", הבהירה מאיה, הסבירה על הערכים של מיי הגבינה והמליצה כיצד, בכל זאת, לצרוך את המים שיוצאים מהגבינה. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
27/01/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


גבינות
גבינות  |  צילום: Ingram Images
Paris