המאזינה שעלתה לשידור, שיתפה: "במקום לקנות איזו גבינה לבלינצ'ס או לגביניות, שלא תמיד זמינה ומתקלקלת בבית, אני פשוט לוקחת גבינה לבנה רגילה 5%, שמה על מסננת ובמקרר ולמחרת יש לי גבינה הרבה יותר קשה".
לאחר מכן, המאזינה תהתה האם במים שיוצאים מהגבינה היבשה, נשארים בהם כל הערכים הבריאותיים והחלבונים. "כן, את עושה טעות, המטרה שלך לכל המאפים היא שאת צריכה גבינה יבשה יותר", הבהירה מאיה, הסבירה על הערכים של מיי הגבינה והמליצה כיצד, בכל זאת, לצרוך את המים שיוצאים מהגבינה.