רגע לפני סיום התוכנית, ד"ר מאיה רוזמן שבה לפינת המתכון לשבת על מנת לחשוף לכם עוד תבשיל טעים במיוחד שתוכלו לשלב בתפריט הדיאטה שלכם, והפעם: גלילות זוקיני במילוי גבינות. "מתכון בהשראתה של שרון מקורס הדיאטה שלי בפייסבוק", סיפרה.
מכינים תערובת של:
1 ביצה.
+ 100 גר' מוצרלה מגוררת.
+ 50 גר' בולגרית 5% מפוררת.
(אפשר להחליף את סוגי הגבינות המגוררות),
לוקחים:
2 זוקיני (קישוא ירוק כהה) - פורסים לאורך עם קולפן כדי שהפרוסות יהיו ממש דקיקות. שמים כל שתי פרוסות, אחת ליד השנייה בחפיפה קלה. מורחים כל צמד פרוסות בכף אחת של מלית גבינה, ומגלגלים. מהכמות יתקבלו כ-20 יחידות.
מכינים בתבנית פיירקס עגולה – רסק עגבניות לשקשוקה מוכן (זה מכיל רכיבים טבעיים בלבד), שמדללים עם כחצי כוס מים. מסדרים את גלילי הזוקיני הממולאים בתוך הרסק המדולל.
אופים כחצי שעה, נותנים להתקרר קצת לפני שמגישים. 30 קלוריות בקושי ליחידה.
בתיאבון!