כמדי יום שישי, רגע לפני סיום התוכנית, ד"ר מאיה רוזמן לא מוותרת על חשיפת מתכון חדש שישפר לכם את הארוחה, אך לא יחרוג מתפריט הדיאטה שלכם. והפעם: פצצת חלבון.
מערבבים:
200 גרם ברוקולי חתוך.
ארבע עגבניות שרי חצויות.
3 ביצים.
יוגורט פרו.
30 גרם מוצרלה.
ו-30 גרם צ׳דר (פרוסה אחת).
מוסיפים קצת מלח ופלפל צ'ילי גרוס.
משמנים תבנית, שופכים הכול פנימה.
אופים ב 180 מעלות עד שנהיה קצת נקודות חומות. הכול יחד יוצא 600 קלוריות וכמעט 70 גרם חלבון, אפשר לאכול שליש תבנית עם סלט לארוחה משביעה ועתירת חלבון.
בתיאבון!