פצצת חלבון

כמדי יום שישי, ד"ר מאיה רוזמן חושפת עוד מתכון מנצח שישלים לכם את ארוחת השבת, ולא ישבור לכם את הדיאטה


כמדי יום שישי, רגע לפני סיום התוכנית, ד"ר מאיה רוזמן לא מוותרת על חשיפת מתכון חדש שישפר לכם את הארוחה, אך לא יחרוג מתפריט הדיאטה שלכם. והפעם: פצצת חלבון.

מערבבים:

200  גרם ברוקולי חתוך.

ארבע עגבניות שרי חצויות.

3 ביצים.

יוגורט פרו.

 30 גרם מוצרלה.

 ו-30 גרם צ׳דר (פרוסה אחת).

מוסיפים קצת מלח ופלפל צ'ילי גרוס.

משמנים תבנית, שופכים הכול פנימה.

אופים ב 180 מעלות עד שנהיה קצת נקודות חומות. הכול יחד יוצא 600 קלוריות וכמעט 70 גרם חלבון, אפשר לאכול שליש תבנית עם סלט לארוחה משביעה ועתירת חלבון.

בתיאבון!

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
23/06/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פצצת חלבון
פצצת חלבון  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris