ד"ר מאיה רוזמן

ההבדל בין דג קפוא לדג טרי

ד"ר מאיה רוזמן ניפצה את המיתוס באשר לשוני בערכים בין דג טרי לקפוא: "לא קורה לערכים התזונתיים שום דבר בהקפאה, זה אפילו מומלץ"


"אם אני קונה דג סלמון קפוא לעומת דג טרי, יש הבדל בערכים התזונתיים?", תהתה המאזינה, והמומחית הסבירה: "לא, לא קורה לערכים התזונתיים שום דבר בהקפאה. אבל יש מוצרים שאתה רואה שכתוב 'מכיל מים מוספים' ואז מה שקורה, שעל אותו משקל, נגיד 100 גרם דג, יש טיפה פחות חלבון מאחד שלא מכיל מים מוספים. אבל בתכל'ס, אין לזה יותר מדי משמעות. זה אפילו מומלץ, כי לפעמים זה נקי יותר - אי אפשר לדעת כמה דג טרי ישב בחוץ". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
14/07/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


דג סלמון
דג סלמון  |  צילום: Ingram Images
Paris