ד"ר מאיה רוזמן

קרקר השבת של חנה

חפצים בנשנוש טעים ובריא לסוף השבוע? • ד"ר מאיה רוזמן עם קרקר הגרעינים של חנה שלא תוכלו להפסיק לאכול • מתכון לשבת


סוף השבוע שוב כאן, מה שאומר שזה הזמן למשהו טעים שלא יאלץ אותנו לפרוע את מכסת הקלוריות היומית. והפעם, כדרכה בקודש, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נפלא לקרקר גרעינים טבעוני של חנה, הלוא היא המחותנת שלה, שאינו מכיל גלוטן ועשיר בחלבון, אבץ וברזל. 

מרכיבים:

  • 3/4 כוס קמח חומוס
  • 3/4 כוס קורנפלור 
  • 100 גרם גרעיני חמנייה
  • 100 גרם גרעיני דלעת
  • כוס שומשום
  • כפית זעתר
  • 2 כפות שמן זית 
  • 2 כפות סוכר חום
  • כוס וחצי מים

אופן ההכנה:

  • מערבבים את המרכיבים עם כוס אחת של מים, ולהוסיף את יתר הכוס לאט לאט
  • משמנים נייר אפיה ולשטח דק על שתי תבניות
  • מפזרים שומשום
  • אופים בטמפרטורה של 170 מעלות עד שמשחים

בתיאבון! 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
16/02/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


קרקר גרעינים
קרקר גרעינים  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris