מועדון ארוחת הבוקר
עם שי גולדשטיין ולאה לב

"תוסיף חמאה לקקי של כלב וזה יהפוך להיות טעים"

שי חושף לראשונה: מהו הסוד מאחורי מתכון הפירה המפורסם של השף המעוטר ז'ואל רובישון, שהלך לעולמו לפני כמה ימים

שי גולדשטיין ואורי גוטליב דנו בידיעות שעשו להם את הבוקר, והפעם: השף המעוטר ביותר בעולם הלך לעולמו והשאיר מאחוריו מורשת של פירה, והרפורמה בפרויקט תגלית עשויה לגרום להאטה רצינית במשק הישראלי.

07/08/2018

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


שי גולדשטיין
שי גולדשטיין  |  צילום: 103fm
Paris