בקבינט של 103fm תמיד יודעים להביא את הנושאים החמים ביותר לסדר היום. מה זה חמים? הרגע יצאו מהתנור.
והפעם: רוני דניאל, אלון בן דוד ויואב לימור העלו למודעות הציבור הרחב את העובדה כי השבוע מצויין שבוע הקרואסון הבינלאומי. לא יום או יומיים, חלילה. שבוע.
אסטלה מושקוביץ' בלפר, שף־קונדיטורית מומחית, ניסתה להשביע את רצונם של חברי הקבינט ללמוד על החידושים בתחום המאפים, על המילויים האהובים (חמאה) והלא אהובים (אם אתם אוהבים קרואסון שקדים, עדיף שתדלגו לאייטם הבא) - ובעיקר ממה להתרחק (לא עם שוקולד, לא בצבעים - ולא לאכול בשביל האינסטגרם). אם לסכם לפי רוני דניאל: "הגזימו לגמרי עם החגיגות - ורק שלא יחרבנו לי את הקרואסון". תודה.
ואם המשפט האחרון לא עזר, הכי חשוב שתזכרו: הקרואסון הוא לא מזון אלא פינוקים. צרפת זה לא כאן. בתיאבון.