איפה הכסף
עם ענת דוידוב

חגבים למאכל?

דרור תמיר, מייסד ומנכ"ל 'חרגול פודטק', הסביר לענת דוידוב איך האוכל שלנו עומד להיראות בעתיד, ביניהם גם נקניקיות מחגבים


חברת 'חרגול פודטק' עוסקת בייצור מזון מחגבים וחרגולים. המייסד ומנכ"ל החברה דרור תמיר סיפר לענת דוידוב ב-103fm: "אנחנו בעולם המערבי לא כל כך רגילים לאכול חרקים, אבל כשמכניסים אותם למזון, את תגלי שזה טוב מאוד".

אז מתי זה יגיע לישראל? "ביום שלישי הקרוב אפשר יהיה לטעום במלון הילטון במסגרת כנס סביבה 2050. כבר לקראת אמצע השנה הנקניקיות שלנו יהיו במסעדות בארץ".  

05/01/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


בעתיד נאכל חגבים?
בעתיד נאכל חגבים?  |  צילום: דודו גרינשפן/פלאש90
Paris