איפה הכסף
עם ענת דוידוב

אנשי החומוס

חיליק גורפינקל ('גלובס') סיפר כיצד משבר הקורונה הפך להזדמנות עבורו, והוא פתח עסק לחומוס • "יש רק סוג אחד של חומוס - עם גרגרים"


חיליק גורפינקל, מבקר האוכל והאלכוהול של גלובס, סיפר על השינוי המטורף בחייו, והעסק החדש שלו: "אנשים מבקשים חומוס ליוני, רוצים להיכנס לרשימת ההמתנה. שנים אני עושה חומוס, ורק בגלל שמאז הקורונה היה לי רגע לא אופייני אמרתי לעצמי שעכשיו הזמן לעשות את זה". 

07/05/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


רק חומוס
רק חומוס  |  צילום: נתי שוחט/פלאש90
Paris