היום חל יום השוקולד הבין לאומי. איקה כהן, שוקלטיירית בעלת שם עולמי סיפרה על אהבתה לשוקולד הממכר ועל ההשפעה של משבר הקורונה על העסקים: "מבחינתי כל יום הוא יום שוקולד, כל פעם שאומרים לי את זה אני חושבת על זה", ענת, "איזה שוקולד הוא הכי טוב?", איקה: "לכל אחד מה שטוב לבן אדם לנשמה ולא רק לגוף, יודעים ששוקולד הוא סופר פוד, אם יש שוקולד איכותי עם שבעים אחוז קקאו מהחומרים הטובים אז האדרופינים משתחררים, ונוגדי החמצון וגם שם יש שמחה בלב". על משבר הקורונה אמרה, "קיבלנו מכה יפה בכנף, אבל זאת הזדמנות לעשות דברים שלא הספקנו, הוצאנו מארזים חדשנים, יש טיפה טוב בכל הביש מזל הזה".