רון קופמן ואריה אלדד

"חייהם של הרבה בעלי משפחות בענף קרסו"

השף חיים כהן על פתיחת המסעדות בשבוע הבא: "יש בעיה קשה לגייס עובדים בגלל מדיניות החל"ת. זה חייב להשתנות, צריך להחזיר עובדים למעגל העבודה"


המסעדות חוזרות לשגרה בצל נגיף קורונה: זה נשמע כמעט כמו חלום רחוק, אך ביום ראשון הקרוב ישובו המסעדות לפעילות מלאה תחת מתווה התו הסגול והירוק, זאת לאחר זמן רב בהן היו נעולות מאחורי סורג ובריח. כיצד תיערך הפתיחה המחודשת?

השף חיים כהן שוחח עם ניסים משעל ב־103fm וסיפר על תחושותיו בעקבות הפתיחה: "ישנם עובדים שמבקשים להישאר בחל"ת, ולכן יש בעיה קשה לגייס עובדים בגלל מדיניות החל"ת. זה חייב להשתנות. צריך להחזיר את העובדים למעגל העבודה, המשק צריך לצמוח מחדש. יש מסעדות שלא כלכלי לפתוח,  אך אין פתרון אחד לכולם". 

בהמשך דבריו, הוסיף: "הטלפון לא מפסיק לצלצל, אנשים רוצים להתנפל על המסעדות ולצאת לבלות ומבקשים את החיים שהיו להם. המחיר ששילמתי בגלל הקורונה הוא קטן לעומת אחרים. יש הרבה בעלי משפחות בענף שהחיים שלהם קרסו". 

05/03/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


חיים כהן
חיים כהן  |  צילום: פלאש90
Paris