ד"ר מאיה רוזמן

מה קורה לסיבים תזונתיים בבישול?

המאזינה שאלה מה עוברים סיבים תזונתיים בבישול • ד"ר רוזמן ענתה: "בניגוד לוויטמינים שמתפרקים בחימום, סיבים תזונתיים נשארים בכל שיטת בישול"


המאזינה שאלה מה התהליך שעובר

החימום אפילו מהווה התחלה לפירוק, וזה מקל על העיכול והספיחה לגוף.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
18/06/2021

ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: 103fm
Paris