סוף השנה האזרחית מתקרב ולאור התחלואה העולה, כנראה שחגיגות לא יהיו פה. אז מה הטרנד הבא? ובכן, נראה כי השנה השפים והשפיות הטובים והטובות בישראל יכינו לכם ארוחות חג בלתי נשכחות. דידי הררי שוחח עם השפית המוכשרת כל כך נאיפה מולא, אשר פרצה לתודעה כי עזבה תפקיד בכיר בבנק לטובת המטבח ואחרי ארבע שנים במסעדת יפו תל אביב של השף חיים כהן - היא יצאה לדרך עצמאית זוהרת במיוחד. לדבריה, "הולכת להיות אווירה מהממת, עם 12 מנות כחול לבן ויין לאורך כל הערב".