איריס קול

"לאנשים לא מעניין מכוכבי מישלן, כל מה שהם רוצים זה אוכל שיהיה טעים בפה"

השפית והיזמית דניאל קיציס, על החלות המפורסמות שלה: "פשוט לקחתי את המוצר הזה שעושה קונוטציה של משהו פשוט וניסיתי להרים אותו לרמה של שף"


בתקופה שבין הסגרים, דניאל קיציס עזבה את עבודתה כשפית בבית קפה תל אביבי והפכה לאימפריה של חלות. ויותר מזה: הסדנאות שלה הפכו לדבר הכי חם במדינה. מהו הסוד שלה? פשוט: אנשים רוצים לחזור לפשוט. בשיחה עם איריס קול, היא סיפרה: "כל מה שבא לי לעשות עכשיו זה ליצור ולהתפתח, בלי מסגרות". 

09/05/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


דניאל קיציס
דניאל קיציס  |  צילום: 103fm רעות מתתיהו ארגון
Paris