המאזין ביקש את עזרתה של ד"ר רוזמן בנוגע לסוכרלוז. ד"ר מאיה רוזמן הסבירה על הממתיקים המומלצים, האחד זה סוכלרוז, והשני, סטיביה: "הסוכרלוז עשוי מסוכר וכלור והסטיביה עשוי מצמח הסטיביה. כמעט שאין שום מחקרים לרעתם. הם אפילו לא נקראים מלאכותיים משום מה. אפשר לצרף לרשימה הזאת מניטול, אריתריטול, קסיליטול. כל אלה, הם סוכרים כוהליים שחלק לא נספגים, חלק מופרשים החוצה וגם להם יש מעט קלוריות".
"נגיד אני רוצה לקנות אבקת חלבון, בחלק גדול אני רואה סכרין וציקלמט, אין מצב שאני קונה דבר כזה, אני לא אכניס את זה לפה", הדגישה, והוסיפה: "אם יש לי רק עם סוכרלוז אז למה לא? יש היום את האבקות האלו גם בחצי חינם וכו', אפשר למצוא, אני מקווה שאמצא כאלו שמכילות סוכרלוז בלבד כי אני לא מתפשרת על זה".