ארבעה חודשים לאחר שנסגר מפעל השוקולד של חברת שטראוס בשל סלמונלה שנמצאה במוצרי השוקולד של החברה, היום (א') מודיעה שטראוס כי היא חוזרת לייצר במפעל מוצרים בפיקוח של משרד הבריאות. הם החזירו להם את תו התקן ואישור צר לחזור ולייצר מוצרים, בשלב הראשון ייצרו אפיפיות - ופלים ללא גלוטן.
מירב כהן ('וואלה') הביאה את הפרטים, "בשטראוס ערכו הרבה תיקונים ושיפורים, משרד הבריאות מחזיר להם הרישיון. לאט לאט נראה את המפעל חוזר לעבודה, תחילה ייצרו אפיפיות ללא גלוטן, שזה פס בייצור נמוך".