איפה הכסף
עם ענת דוידוב

הסוד לפיצה המושלמת? "עבודה קשה והתמדה"

שתי פיצריות ישראליות נבחרו השנה לככב בדירוג TOP 50 PIZZA • יוני אברהם, הבעלים של 'פיצה פרסקה' שנמצא בטוקיו לקבלת הפרס, שיתף בהתרגשות הגדולה


גאווה ישראלית: שתי פיצריות ישראליות נבחרו השנה לככב בדירוג TOP 50 PIZZA, בקטגוריית אסיה־פסיפיק. גדעון אוקו שוחח ב־103fm עם יוני אברהם, הבעלים של 'פיצה פרסקה' שנמצא כעת בטוקיו לקבלת הפרס, אשר שיתף בהתרגשות הגדולה. לדבריו, "אנחנו עובדים 12 שנה כל כך קשה, הצוות הוא כמו משפחה אחת גדולה - לכן השמחה גדולה. חוץ מהבחירה של חומרי הגלם, הסוד הוא בהתמדה".

05/03/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


לפיצה אין קשר לנאמר
לפיצה אין קשר לנאמר  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris