סוף השבוע, כידור מסמן לנו לעצור לרגע את ריצת המרתון של השגרה, לנשום עמוק, ולהאט מעט את הקצב של סדר היום הקדחתני שלנו. בימים טרופים אלו, על אחת כמה וכמה. אם כבר עוצרים, מה עם משהו קטן לשתות?
בפרק הראשון של 'סנהדרינק' על כל מה שכדאי לכם לדעת בזירת האלכוהול של ישראל, בהגשת ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר, התכנסו השלושה והשיקו כוס או שתיים באולפן של 103fm, בין לבין, סיפרו על כל החדשות בעולם האלכוהול המשובח ברחבי הארץ, וקינחו באוכל מצוין ובשירים נפלאים.
והפעם: השף והבעלים של מסעדת 'ברוט', הלוא הוא יאיר יוספי, בשיחה צפופה על עולם הקולינריה של ימינו, העיתונאית טליה לוין ('מעריב') בווידוי מרגש על הרגלי השתייה שלה (ועל יין טוב שנתקלה בו בעת האחרונה), והשף ליאון אלקלעי עם מתכון לפסטה אליו אוליו עם טוויסט אסיאתי שאתם ממש, אבל ממש חייבים לנסות. אתם רושמים?
לחיים!
עריכה: מיכל קדוש