עוד שבוע חלף, ובלי ששמנו לב, שוב הגיח יום חמישי אל הנוף, וסימן לנו לעשות אתנחתא קצרה מהפקקים, העומס, וריבוי המשימות. בפרק השני של 'סנהדרינק' בהגשת ניר קיפניס, יאית גת וטל חוטינר על נפלאות עולם האלכוהול הישראלי, ניתחו השניים לפני ולפנים את החדשות החמות בתחום השתייה, האוכל, והחיים עצמם, ואיך לא, שתו לחיים כיאה לחג הפורים המתקרב.
"אנחנו כאן כדי להציע נחמה, להתנתק מעט, למזוג לנו דרינק ולקשקש עד שנראה את תחתית הכוס, ואז למלא אותה שוב מחדש", תיאר קיפניס קצת אחרי הכוס הראשונה, "לעצום עיניים ולחשוב שאנחנו במקום אחר, רגוע יותר.
הפעם, שוחחו חברי הקבינט המצומצם עם פיית היין שירה גרנות על עולם היין, המתחבר למוזיקה באופן שלא הכרנו, עם העיתונאית טליה לוין ('מעריב'), שסיפרה על החלטתה האמיצה לחדול משתייה למשך שבוע (שלא צלחה), ועם השף לאון אלקלעי, שהעניק לנו מתכון נהדר לסלמון במיסו במיוחד לסוף השבוע.
לחיים!
עריכה: מיכל קדוש