פרופ' קרסו וצ'רלי בוזגלו המשיכו את התוכנית בשיח עם רותם סלע, מוציא לאור בהוצאת סלע מאיר, אודות ספרו האהוב והפופולרי של פרופ' ויקטור פרנקל 'אדם מחפש משמעות'. האם הרעיונות של פרנקל מחזיקים מעמד במבחן הזמן גם אחרי עשרות שנים?
"פרנקל בחר את סוגיית המשמעות בחיים, הוא היה ניצול שואה שהצליח לשרוד את מחנות הריכוז וכשהוא יצא הוא פיתח את הגישה הפסיכולוגית לוגותרפיה. הוא הסביר שהם הצליחו לשרוד את החוויות האיומות בגלל מטרות שהחזיקו אותם – לראות אדם שהם אוהבים, לעשות מעשי חסד, מתוך החוויה הזו הוא גזר תורה שלמה של ייצור משמעות גם בתוך הסבל. הרעיונות של פרנקל הצליחו בצורה בלתי רגילה – הוא מכר למעלה מ־11 מיליון עותקים, ובישראל הוא אחד מעשרת ספרי העיון המצליחים והוא נמכר עד היום. הוא ספר שערוך בצורה מצוינת, ואת זה אני אומר בתור מוציא לאור ועורך", אמר.
בהמשך ביקש להדגיש: "היורש שלו במידה רבה הוא ג'ורדון פיטרסון, פסיכולוג קנדי שעלה לגדולה לפני חמש שנים. הוא כתב 12 עצות לחיים טובים, שהפך לרב מכר. הוא הרבה פעמים מרפרר לפרנקל, ושניהם מדברים על המציאות האנושית, על סבל כחוויה מכוננת, ושניהם מדברים על אחראיות אישית – לא משנה מהן נסיבות חייך. ההצלחה של שניהם מצביעה על היכולות שלהם, אבל גם על הצורך שמעסיק אנשים, בעיקר את האדם המודרני".