סנהדרינק

תעלול או צ'ייסר?

ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר סגרו את השבוע עם בירה חדשה, יין ישן, וישראלים שחוגגים בגילופין את ליל כל הקדושים • פרק 31


עוד שבוע הגיע לסיומו, לאחר לא מעט אירועים דרמטיים במהלך הימים האחרונים. מרגישים שאתם צריכים הפסקה להתרעננות? בדיוק בשביל זה אנחנו פה. גם השבוע, התכנסו חברי 'סנהדרינק', הלוא הם ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר, ומזגו להם משהו רגע לפני סוף השבוע. 

"שלום לכם ותודה שבאתם שוב, בתום שבוע שני של אחרי החגים, תכף נעבור לקחת הזמנות, בינתיים אתם יכולים לשבת קצת, להתרווח, לחשוב מה אתם רוצים לשתות עד שנתארגן קצת", בירך אתכם קיפניס לשלום. 

לאחר שיחה קצרה על ענייני דיומא, שוחחו חברי הפאנל עם ליאור בלמס ממבשלת 'אלכסנדר', זאת לרגל השקת בירת הקראפט החדשה 'אלכסנדר פסט לאגר'. ומבירה ליין, ולשירה גרנות, פיית היין, שהביאה את יין השבוע שלה. 

אגב, גם אתם גרים בבניין בו חוגגים את ליל כל הקדושים למרות שאנחנו בארץ ישראל? אז עיתונאית 'מעריב' טליה לוין כן, ובואו נאמר שהחוגגים ידעו בדיוק למי לפנות כשרצו מעט אלכוהול לצד הדלעת והממתקים. 

בסיום התוכנית, הביא השף ליאון אלקלעי מתכון נהדר לפטוצ'יני אסייאתי עם פסטו. כן, יש דבר כזה אסייאתי ופסטו גם יחד. 

מרכיבים:

  • 500 גרם פטוצ'יני
  • צרור בזיליקום
  • כוסברה 
  • 10 גרם ג'ינג'ר קצוץ 
  • 2 שיני שום
  • 20 גרם קארי ירוק 
  • 2 כפות שמן חמניות
  • כף שמן שומשום
  • 2 כפות בוטנים
  • מלח וסוכר בסוף 
  • 4 כרעי פרגית חתוכות
  • פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • בצל סגול חתוך לרצועות
  • 3 מלפפונים ללא הליבה  
  • נבטים בסוף 
  • חלב קוקוס או שמנת
  • נענע 

אופן ההכנה:

  • מטגנים את העוף ומוציאים החוצה
  • מוסיפים את המלח והסוכר עם הירקות, ומבשלים את הפסטה 
  • מוסיפים את חלב הקוקוס 
  • בסוף מוסיפים את הנבטים
  • מפזרים בוטנים ונענע

לחיים. 

עריכה: מיכל קדוש 

07/11/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


סנהדרינק
סנהדרינק  |  גרפיקה: אלון כץ
Paris