המאזינה תהתה אם היא סובלת מצליאק ופירטה בפני פרופ' קרסו רגישות לגלוטן. פרופ' קרסו לא מיהר לקבוע שמדובר בצליאק על אף החשש של המאזינה: "תנסי חודש שלם באופן מוקפד ביותר לאכול אוכל ללא גלוטן, ואם שום דבר לא ישתפר בבליעה - אז אין קשר לצליאק".
עוד הוסיף: "האוכל לא מתעכל היטב אצלך בקיבה. נסי ללעוס הרבה פעמים לפני הבליעה. כאשר אנו לא מעכלים היטב, הגושים נתקעים בקיבה, אנחנו חשים תחושת סתימות, ולכן יש קושי בבליעה. שימי לב אם כאשר את אוכלת מזונות נוזליים את מרגישה בהבדל מסוים לעומת מאכלים מוצקים".