המאזין הקבוע של ד"ר מאיה רוזמן הציע גרסה משלו למתכון שלה לקרקרים מקמח עדשים: "החלטנו להחליף חלק מקמח העדשים לקמח חומוס", אמר והוסיף: "עוד דבר שניסינו לעשות במחזור אחר הוספנו לעדשים סילאן ויוצא מתקתק ונחמד - כף, כף וחצי סילאן".
קרקר עדשים כתומות – מתכון מקורי
1. מערבבים 130 גרם קמח עדשים כתומות עם 130 גרם מים, 2 כפות שמן זית.
2. מוסיפים מלח גס, פלפל שום גבישי תבלינים לפי הטעם (אפשר להוסיף גם כף שומשום).
3. את הבלילה צריך לשטוח דק-דק על נייר אפיה ולאפות 20 דקות.
4. לחכות שיתקרר ולשבור.
ממכר, ראו הוזהרתם!
ומה שחשוב לשים לב, אלו קרקרי חלבון (קמח עדשים זה חלבון טבעוני איכותי). ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא שום דבר מזיק. ודקה הכנה.
השדרוג של פרופ' קרסו - לעשות חצי חצי קמח עדשים וקמח חומוס
להוסיף ציה, שומשום, קצח... או - כף סילאן במקום תבלינים מלוחים
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.