ד"ר מאיה רוזמן

אנטי פסטי מון שרי

המתכון השבועי של ד"ר מאיה רוזמן הסביר לנו כיצד נכין תוספת מדהימה לכל ארוחה - קלאס באפס מאמץ


פינת המתכון השבועית - והפעם: אנטי פסטי שרי.

ד"ר רוזמן סיפרה כיצד מכינים תוספת מדהימה לכל ארוחה גם בדיאטה, עשירה בליקופן שהוא נוגד חמצון שחשוב נגד קטרקט וסרטן הערמונית.

רכיבים:

2 סלסלות עגבניות שרי גדולות (כמעט קילו) - חוצים את העגבניות לאורך

בצל סגול גדול - חותכים את הבצל ל-8 חלקים גדולים

ראש שום - חותכים כל שן שום ל-2 ומסירים את הקליפה

מערבבים היטב עם הרוטב:

כף שמן זית

שליש כוס חומץ בלסמי

2 כפות צ'ילי מתוק

חצי כפית שום גבישי

כף סוכר חום או טיפות סוכרלוז נוזלי

הליך ההכנה:

כדי לערבב באופן אחיד קל יותר להכניס את הירקות והרוטב לשקית ניילון פשוטה, לקשור את השקית ו"ללוש" היטב את הירקות בתוך הרוטב שייספג בירק, אחר כך קורעים את השקית וזורקים אותה לפח. מעבירים לתבנית מתאימה ואופים בחום 180 מעלות 50 דקות.

כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
14/02/2025

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm

אנטי פסטי שרי
אנטי פסטי שרי  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris