על קצה המזלג

פרופ' קרסו הציג מחקר מעניין שנעשה בארה"ב על אשר גילה כי מזון ללא גלוטן משמין יותר ממזון עם גלוטן


פרופ' קרסו סיפר על מחקר שנעשה בארה"ב וגילה כי אוכל ללא גלוטן משמין יותר מאוכל עם גלוטן. "באוכל הזה יש יותר סוכרים, עמילנים מכל מיני סוגים ואילו סיבים שיש בשיפון, שעורה, חיטה לא נמצאים", אמר והוסיף: "אז מי שאוכל אוכל ללא גלוטן קחו בחשבון שזה יכול להשמין קצת יותר ולא להרזות".  

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
06/03/2025
פרופ' רפי קרסו - תוכנית בריאות
פרופ' רפי קרסו - תוכנית בריאות  |  צילום: רמי זרנגר
Paris