מיכל בהרב עוזרד, מנהלת ואוצרת ראשית במוזיאון העיר בת"א-יפו, הציגה ליעל חביב ודני דבורין ב-103fm כיצד יציינו 116 שנים לעיר. "החלטנו לעסוק במורשת הבלתי מוחשית וגם במורשת המוחשית דרך הבטן - זיכרונות וחוויות של אנשים מהריחות והטעמים של העיר", הסבירה תחילה.
"פנינו לאופים ולאופות בעיר - גם במסלול מקצועי וגם מסלול ביתי - ושאלנו אותם מה היא העוגה של העיר?, מה היא העוגה של ת"א - יפו?", המשיכה לתאר. "קיבלנו עשרות של מתכונים וסיפורים והבסיס של החקר היא המנוע לסופ"ש שלם שמוקדש לקולינריה ומורשת".
בהמשך פירטה עוזרד מה ממתין למבקרים: "יש עשרות של פעילויות - חלקם לכל בני המשפחה - לדוגמה סדנה לציור בצבעי מאכל עם תמר בר, סדנת יצירה של חותמות לינולאום של בתי הקפה ההיסטוריים של יפו. יש לנו הרצאות שהם למבוגרים יותר, למשל האבולוציה של העוגה בת"א, וגם פאנלים שמיועדים לקהל צעיר כגון 'וידויים מתוקים'".