סנהדרינק

חיפה, מנות רבות לה

ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר על המסע הקולינרי שערך קיפניס בחיפה, עיר הולדתו • וגם: היקב המושלם לחג, ומעשה בלאבנה עם כוכבית • פרק 55


חמישי שוב כאן, מה שאומר שגם היום התכנסו חברי פאנל 'סנהדרינק', הלוא הם ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר, באולפן 103fm, ושיתפו את מאזיניהם הנאמנים על אירועי השבוע שלהם, ומה הם שתו במהלכם.

לאחר ההיערכות לחג השבועות, והשיחה על ענייני דיומא, שוחחה השלישייה המבוסמת עם עיתונאית 'מעריב' טליה לוין, שכבר הכינה את הטנא ולבשה לבן לקראת הארוחה מלאת הגבינות. תוהים באיזה יקב לבלות את החג? התשובה לפניכם. 

בהמשך השיחה, תיארו קיפניס ולוין את המסע הקולינרי המרשים שלהם ברחבי חיפה רבתי, שכלל, איך לא, מספר דו ספרתי של מנות. 

בא לכם להפתיע את האורחים שלכם עם משהו טעים? ניר קיפניס הפתיע במתכון ללאבנה פלפלים, שתסגור לכם את הפינה בין הפסטות ליין בארוחת החג. 

מרכיבים:

  • פלפלים 
  • לאבנה
  • לאבנה עיזים
  • שמן זית 
  • זעתר 

אופן ההכנה:

  • קולים את הפלפלים
  • מקלפים אותם
  • מערבבים אותם עם הלאבנה
  • מוסיפים את שמן הזית 
  • מפזרים זעתר 

לחיים!

עריכה: מיכל קדוש 

29/05/2025
סנהדרינק
סנהדרינק  |  גרפיקה: אלון כץ
Paris