שף עומר מילר שוחח עם איריס קול ב-103fm אודות הספר החדש 'טעים ובריא' שמנגיש מתכונים בריאים שיצר, ובפרט למי שסובל ממחלות המעי הגס.
הוצאת הספר היא חלק מפרויקט בשיתוף בית החולים שערי צדק, וההכנסות מיועדות למימון סדנאות אוכל לילדים ונוער במחלקת הגסטרו בבית החולים.
מילר סיפר על הרציונל להוצאת ספר מתכונים מודפס: "ברשת יש הרבה מידע לא מבוסס ומטעה, כשאתה מתעסק עם הבריאות שלך אתה רוצה להיות בטוח שמה שאתה מכניס לפה שלך אחראי מספיק. ברשת יותר קשה לשלוט בזה".
בנוסף, אמר כי "אחד הדברים המדהימים שבעשור האחרון הבינו שהתזונה היא כלי טיפולי ממש, מעבר למנוע כאב בטן פה ושם. ממש דרך חיים שיכולה להכניס אנשים ובני נוער שסובלים ממחלות לנסיגה מלאה".