על הספה

מכירים את זה שאתם צופים בסדרה ומתאהבים בדרינק חדש? • ניר קיפניס וטל חוטינר על טלוויזיה, אלכוהול, יין והתאוששות מהחגים • פרק 77


החגים כבר מאחורינו, וחמישי כבר כאן, מה שאומר שזה בדיוק הזמן למזוג לנו משהו קטן לשתות, וליהנות מקצת נחת. ומי כמונו יודעים כמה זה נחוץ. אז גם היום שבו לאולפן 103fm ניר קיפניס וטל חוטינר, וערכו עבורנו את הסקירה השבועית בנושא אלכוהול, שגרה, ומה שביניהם. 

לאחר שיחה קלה על ענייני דיומא, שוחחו השניים על החגים שחלפו, על החופש הרב, ועל הימים שעדיין מתבלבלים לנו. 

לאחר מכן, אירחו את עיתונאית 'מעריב' טליה לוין, שסיפרה למה הצפייה בסדרה 'מד מן' עשתה לה חשק לאמץ אליה התמכרויות נוספות שטרם פגשה. עדכונים בהקדם. אל חשש, היו גם בקבוקי יין בהמלצה חגיגית. 

רעבים כבר? השף ליאון אלקלעי פינק את החברים במתכון לקנלוני בשר בנוסח טורקי. 

מרכיבים:

  • קילו בשר עם 30% שומן 
  • 100 גרם פירורי פנקו
  • פלפל אנגלי
  • מלח 
  • כמון 
  • מים
  • חבילת קנלוני
  • 2 פחיות עגבניות מרוסקות
  • יוגורט
  • שמן זית
  • שום כתוש
  • עלי מנטה יבשים
  • שמן זית

אופן ההכנה:

  • מוסיפים חצי כוס מים לתערובת הבשר והתבלינים, ומערבבים
  • ממלאים את הקנלוני מבלי לבשל אותם ומניחים ברוטב העגבניות המתובל
  • מבשלים 20-30 דקות 
  • מכינים את רוטב היוגורט, השום והמנטה היבשה
  • מזלפים שמן זית 

לחיים!

23/10/2025
סנהדרינק
סנהדרינק  |  גרפיקה: אלון כץ
Paris