ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר על טעימות היין המיוחדות שזכו לשתות ממש לפני מספר ימים • וגם: הידעתם שיש 200 סוגים של רוטב פסטו? • פרק 79
חמישי כבר כאן, וזו הזדמנות נהדרת לשבת רגל על הרגל ולסכם את השבוע כמו שרק אנחנו יודעים: עם דרינק ביד. וגם בחמישי הזה, שבו לאולפן 103fm ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר, וסיכמו את כל מה שעלינו לדעת בזירת האלכוהול מהשבוע החולף.
לאחר שיחה קצרה על ענייני דיומא, שוחחה החבורה המבוסמת קלות עם עיתונאית 'מעריב' טליה לוין, ששיתפה באירוע מסתורי במיוחד שכלל, בין היתר, טעימות יין סודיות, לצד סוגי אלכוהול נוספים ולא ברורים.
רעבים כבר? השף ליאון אלקלעי שיתף במתכון לפסטה עם מקלוני תפוחי אדמה. נשמע משונה? ההפך הוא הנכון.
מרכיבים:
- פטרוזיליה
- 2 כפות צנוברים
- 2 כפות שמן זית
- גבינת פרמזן
- שן שום
- תפוחי אדמה
- חבילת פסטה
- גביע שמנת מתוקה
- 2 ביצים
אופן ההכנה:
- מכינים את הפסטו
- פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות
- מבשלים את הפסטה 2 דקות פחות מהמלצת היצרן
- מוסיפים שמן זית לסיר, ומוסיפים את תפוחי האדמה
- מערבבים את הפסטה עם השמנת והביצים, ומוסיפים את הפסטו
- מוסיפים מלח ופלפל, ויוצקים על תפוחי האדמה
- שמים בתנור או מבשלים על אש נמוכה עד השחמת תפוחי האדמה
לחיים!
06/11/2025
סנהדרינק  | גרפיקה: אלון כץ