"מכון ביפן פרסם עבודה מאוד מעניינת", סיפר קרסו, "מצאו שתרכובות מרות: מקקאו, יין אדום, פירות יער, בעכברים, משפרים זמנית את הזיכרון"
והיום בפינת המחקר של פרופ' קרסו: "מחקר חדש וטעים מאוד".
"מכון ביפן פרסם עבודה מאוד מעניינת", סיפר. "מצאו שתרכובות מרות: מקקאו, יין אדום, פירות יער, בעכברים, משפרים זמנית את הזיכרון".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
21/11/2025
פרופ' רפי קרסו - תוכנית בריאות  | צילום: רמי זרנגר