פרופ' רפי קרסו

מחקר חדש וטעים

"מכון ביפן פרסם עבודה מאוד מעניינת", סיפר קרסו, "מצאו שתרכובות מרות: מקקאו, יין אדום, פירות יער, בעכברים, משפרים זמנית את הזיכרון"


והיום בפינת המחקר של פרופ' קרסו: "מחקר חדש וטעים מאוד". 

"מכון ביפן פרסם עבודה מאוד מעניינת", סיפר. "מצאו שתרכובות מרות: מקקאו, יין אדום, פירות יער, בעכברים, משפרים זמנית את הזיכרון". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
21/11/2025
פרופ' רפי קרסו - תוכנית בריאות
פרופ' רפי קרסו - תוכנית בריאות  |  צילום: רמי זרנגר
Paris