"אני מכין לעצמי גבינות בבית, אבל לא יודע מה לעשות עם המים שנשארים?"
המאזין מכין גבינות ביתיות ומעוניין לדעת מה הערך התזונתי של המים שהצטברו בתום ההכנה - ד"ר מאיה רוזמן: "המים מכילים הרבה סידן וחלבון איכותי"
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
30/06/2017
(צילום אילוסטרציה: ingimage)