תוצרת בית

"אני מכין לעצמי גבינות בבית, אבל לא יודע מה לעשות עם המים שנשארים?"

המאזין מכין גבינות ביתיות ומעוניין לדעת מה הערך התזונתי של המים שהצטברו בתום ההכנה - ד"ר מאיה רוזמן: "המים מכילים הרבה סידן וחלבון איכותי"

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
30/06/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


(צילום אילוסטרציה: ingimage)
Paris