ד"ר מאיה רוזמן

ספיגה אופטימלית, קווים לדמותה

האם בישול הורס את הוויטמין C שבירק או בפרי? • המאזין התערב על כך עם חבריו ושאל את ד"ר מאיה רוזמן מי צודק • המומחית, הכריעה


שיחה מרתקת באולפן בין ד"ר מאיה רוזמן למאזין צעיר - סטודנט אשר התערב עם חבריו על היכולת של הגוף שלנו לספוג ויטמין C לאחר בישול. מי זכה? האזינו ותגלו.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
10/06/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ויטמין C
ויטמין C  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris