ד"ר מאיה רוזמן

בראוניז ללא סוכר וללא גלוטן

ד"ר מאיה רוזמן שיתפה במתכון לעוגת שוקולד טעימה במיוחד שמותרת לכולם • המתכון השבועי


ד"ר מאיה רוזמן הביאה את המתכון השבועי, והפעם עוגת בראוניז ללא גלוטן, מהירות הכנה, דלות סוכר ומתאימות גם אם יש נטייה לסוכרת. השילוב של השומנים בחמאה ובקקאו, יחד עם החלבונים בביצים ובאגוזים, מעכב את ספיגת מעט הסוכר שיש במתכון זה.

מרכבים:

120 גרם שוקולד מריר דל סוכר

100 גרם חמאה

להמיס במיקרוגל

לערבב עם:

3 כפות קקאו

מאה גרם אגוזי מלך טחונים גס

כף סוכר חום

כפית תמצית וניל

קורט מלח

אופן ההכנה:

לשטוח בתבנית אינגליש (אפשר אחרת מלבנים קטנה) על נייר אפיה

לאפות בחום 170 מעלות כחצי שעה.

לצנן, לחתוך לריבועים.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
28/10/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


עוגת בראוניז במתכון השבועי
עוגת בראוניז במתכון השבועי  |  צילום: מאיה רוזמן
Paris