דידי לוקאלי
עם דידי הררי

הגמר הגדול של 'גד'

זוכה 'מאסטר-שף' טום אביב מתארח לכבוד תחרות הפיצה הטעימה ביותר!

פיצת פלאו, הפיצה עם השמנת או המוצרלה פרסקה? מי יזכה בתחרות הפיצות הגדולה של 'דידי לוקאלי' ו-'מחלבות גד'? שלושת הפיינליסטים באולפן עם הפיצות שלהם - אל תחמיצו!


מתכון 'הפיצה של ספיר'

לבצק

  •          500 גרם קמח
  •          10 גרם מלח
  •          10 גרם סוכר
  •          6 גרם שמרים יבשים / 17 שמרים רטובים
  •          רבע כוס שמן זית

לרוטב

  •          רוטב עגבניות עשיר
  •          שמן זית
  •          בלסמי מצומצם
  •          מוצרלה
  •          מוצרלה פרסקה
  •          פרמז'ן

אופן ההכנה

מערבבים במיקסר את הקמח, הסוכר, השמרים והמים. לאחר שהבצק אחיד מוסיפים את השמן זית והמלח ומערבבים עד שמקבלים בצק חלק. לאחר הערבוב יש להניח לבצק לתפוח כשעה. לאחר ההתפחה מרדדים את הבצק לעובי סנטימטר, מפזרים מעל רוטב עגבניות עשיר עם צ'ילי יבש ואורגני. מעל הרוטב מפזרים מוצרלה של גד, עלי רוקט טרי, פרמז'ן, שמן זית, מלח גס ובלסמי מצומצם.

 

19/10/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


גמר תחרות 'הפיצה הטובה ביותר'
גמר תחרות 'הפיצה הטובה ביותר'  |  (צילום: 103fm)
Paris