פיצת פלאו, הפיצה עם השמנת או המוצרלה פרסקה? מי יזכה בתחרות הפיצות הגדולה של 'דידי לוקאלי' ו-'מחלבות גד'? שלושת הפיינליסטים באולפן עם הפיצות שלהם - אל תחמיצו!
מתכון 'הפיצה של ספיר'
לבצק
לרוטב
אופן ההכנה
מערבבים במיקסר את הקמח, הסוכר, השמרים והמים. לאחר שהבצק אחיד מוסיפים את השמן זית והמלח ומערבבים עד שמקבלים בצק חלק. לאחר הערבוב יש להניח לבצק לתפוח כשעה. לאחר ההתפחה מרדדים את הבצק לעובי סנטימטר, מפזרים מעל רוטב עגבניות עשיר עם צ'ילי יבש ואורגני. מעל הרוטב מפזרים מוצרלה של גד, עלי רוקט טרי, פרמז'ן, שמן זית, מלח גס ובלסמי מצומצם.