השף מאיר אדוני סיפר לאראל סג"ל על הטרנד החדש־ישן בישראל ועל הצמיחה של מסעדות כשרות בתל אביב: "אנשים מוכנים לשלם יותר עבור בשר כשר"
"כל המסעדות שלי בישראל כשרות ואני חושב לפתוח מסעדה כשרה גם בניו יורק", סיפר מאיר אדוני. "עולם הכשרות מתחזק והולך בישראל ובעולם. הרבה מאוד אנשים מעדיפים קולינריה טובה וכשרה מאשר לא כשרה. החזיר תמיד היה מוקצה בישראל, ומבחינה קולינארית מדובר בבשר רדוד ביותר. רוב התיירות המגיעה לישראל שומרת על כשרות ולכן אלה המחזיקים מסעדות כשרות מרוויחים מכך. אנשים מוכנים לשלם יותר עבור בשר כשר".
"זה מחמם את הלב", סיכם אראל סג"ל. "זה מעיד על כך שאפשר לצרוך אוכל מצויין ולשמור על הזהות היהודית".
עריכה: איתמר זיגלמן