תחשבו טוב
עם יהודית גריסרו

חומוס, צ'יפס, סלט... וספירולינה?

סטודנטים בטכניון פיתחו פלאפל מבוסס על הסופר-פוד המוכר • ירדן אבוחצירה-כהן הבטיחה: "זה אותו פלאפל שאתם מכירים וזה מאוד טעים"


על האלגלאפל שמעתם? ובכן, זהו פלאפל המבוסס על צמח הספירולינה והוא הרבה יותר בריא עבורכם. והטעם? אותו הדבר, על פי ממציאיו. הוא פותח על ידי סטודנטים בטכניון לטובת תחרות וירדן אבוחצירה-כהן, סטודנטית לתואר שני בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה, סיפרה על הביקורות המפרגנות שקיבל המוצר המיוחד עד כה.

23/12/2018

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פלאפל אפוי
פלאפל אפוי  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris