איפה הכסף
עם ענת דוידוב

"אני מחליט על התפריט רק יומיים-שלושה לפני"

השף מיכאל גרטופסקי, בעלי מסעדת לימן, חשף כמה מהסודות הכמוסים של עסקי המסעדנות לקראת ערב הסילבסטר


מתכוונים לצאת ולבלות הערב, לרגל סיום שנת 2018 ותחילת 2019? לשף מיכאל גרטופסקי יש כמה עצות והמלצות עבורכם - ומה מכינים אצלו במסעדת לימן לכבוד האירוע והאורחים?

31/12/2018

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


זיקוקים מעל שמי תל אביב, ארכיון
זיקוקים מעל שמי תל אביב, ארכיון  |  צילום: מרים אלסטר/פלאש90
Paris