דידי לוקאלי
עם דידי הררי

איך אתם אוהבים את המצה שלכם?

השף בוריס קרקר (רון) עם מספר מתכונים שיעזרו לכם לשרוד את החג בלי החמץ: "אתה לוקח שתי מצות ושם על הפלנצ'ה"

"המצות שלי עשירות בוויטמינים": מאז שהשף בוריס קרקר (רון שלום) התגייר הוא הפך למומחה למתכוני מצות. אז כיצד הופכים את המצה לדייסה, איך עושים מצה על האש ומה לקינוח?

21/04/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


"כמה סומק? הרבה סומק"
"כמה סומק? הרבה סומק"  |  צילום: הדס פרוש/פלאש90
Paris