רדיו ללא הפסקה
רדיו ללא הפסקה
האזנה לשידור החי
עכשיו בשידור
בן כספית ואריה אלדד

"אוכל שמטופל נכון לא צריך להתקלקל"

למרות שהיא בכותרת לא לחיוב, השף ליאון אלקלעי מנסה להסביר אהבתנו לטונה: "היא כוכבת בינלאומית, יש לה מרקם מדהים, זה הדג הכי טעים שיש"


בעקבות הרעלת הטונה, השף ליאון אלקלעי בשיחה על אהדתה של הטונה בישראל ומחוצה לה: "זה דג טעים לאללה, ויש לו מקרם אחר בפה, הוא יותר טעים כשמכינים אותו כדג נא". בהמשך הסביר כיצד אוכל יכול להתקלקל ממגע.  

16/10/2019
הישארו מעודכנים