המאזינה ביקשה לדעת האם זה נכון כי בצל סגול לא בריא בבישול • ד"ר רוזמן הסבירה: "אולי הפיגמנט הסגול מתפרק בחימום"
המאזינה שיתפה כי בעבר נאמר לה שבצל סגול לא בריא בבישול. ד"ר מאיה רוזמן הסבירה: "אין שום בעיה לבשל. הדבר היחידי הוא שאולי הפיגמנט הסגול מתפרק בבישול. אני צריכה לבדוק את זה".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
21/01/2022
ד"ר מאיה רוזמן  | צילום: 103fm