כמדי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי, והפעם: פאי אגוזים ודבש.
לבצק:
כוס וחצי קמח תופח
מאה גרם חמה
חצי כוס סוכר
ביצה
אופן הכנה:
שמים הכל במעבד מזון, אחרי שהבצק אחיד וגמיש מרפדים תבנית פאי.
בסיר באש נמוכה ממיסים:
מאה גרם חמאה
חצי כוס סוכר חום
מאה גרם חמאה
כפית תמצית וניל.
אחרי שנמס מוסיפים כוס אגוזי מלך, כוס שקדים שבורים, אפשר גם כוס חמאת בוטנים.
מערבבים היטב, יוצקים על התבנית, אופים ב 20 דקות ב 170 מעלות.