המאזינה תהתה לגבי מגוון הפסטות ללא גלוטן. ד"ר רוזמן השיבה כי יש מגוון גדול של פסטות ללא גלוטן. יש פסטה ללא גלוטן שעשויה מקמח אורז לבן או קמח תפוחי אדמה לבן או אולי גם קורנפלור, ואלה קמחים שהם ריקים, הם ללא סיבים תזונתיים וללא ויטמינים ומינרלים, אבל יש פסטות ללא גלוטן שעשויות מקמחים של קטניות כמו קמח עדשים כתומות, קמח אפונה, קמח עדשים שחורות".
לדברי ד"ר רוזמן, "הפסטה ללא גלוטן שעשויה מקמח קטניות, יש לה ערך תזונתי מעולה".