ד"ר מאיה רוזמן הסבירה איך ניתן להפוך את הפיצה לבריאה יותר, וסיפרה על יתרונות הפיצה:
* במשולש אחד של פיצה יש בממוצע 9 גרם חלבון, כמות זו דומה לכמות החלבון שיש בחצי גביע גבינה לבנה.
* במשולש פיצה יש בממוצע גם 200 מ"ג סידן. תוספת של גבינה כפולה עשויה להכפיל את כמות הסידן במשולש פיצה אחד ל־400 מ"ג שזו חצי מתצרוכת הסידן היומית, במיוחד לילדים.
* במוצרלה אין צבעי מאכל סינתטיים שמזיקים לבריאות, ובחלק גדול מגבינות המוצרלה אין בדרך כלל גם חומרים משמרים.
* במוצרלה גם כמעט שאין לקטוז. סוכר החלב שרבים רגישים אליו.
* ברסק העגבניות יש כמות יפה של ליקופן, אחד מנוגדי החמצון החזקים ביותר. הוא יעיל במניעת מחלות רבות, במיוחד נגד קטרקט ונגד סרטן הערמונית.
איך לשדרג את הפיצה? "כמה שהבצק יהיה יותר דק, זה יותר עדיף בריאותית. אם רוצים לחסוך קלוריות, אפשר לעשות את הפיצה גם מבצק כרובית או מבצק זוקיני", הסבירה ד"ר רוזמן.