המאזינה תהתה לגבי מאכלים עם אינדקס גליקמי נמוך: "אני מבינה שכשאוכלים סוכר עם שומן או חלבון, אז האינדקס הגליקמי יורד, ואז בעצם חשבתי שהרבה מאכלים עם סוכר, יש בהם גם שומן - כמו שוקולד, אז איך שם האינדקס גליקמי גבוה?"
ד"ר רוזמן הסבירה: "זה תמיד משנה כמה סוכר יש, לעומת כמה שומן. כשיש לך בשתי קוביות, נגיד גרם שומן, אבל 50 גרם סוכר, אז ההפרש הוא לטובת הסוכר. אם את בדקת את הסוכר אחרי אכילת משהו, אז את צודקת, אבל אם את פשוט מדברת על תחושת רעב אחרי אכילת משהו, אז לפעמים זה גם תלוי כמות".