ד"ר מאיה רוזמן עם המתכון השבועי שיעביר לכם את השבת בנעימים • בתיאבון
כמו בכל שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי, והפעם: מתכון לשעועית לבנה עם בולגרית ותרד.
אופן ההכנה: חותכים דק חופן תרד וחופן קייל. מקפיצים במחבת עם כף שמן זית ל־3-2 דקות. מוסיפים כוס שעועית לבנה מבושלת, 3-2 כפות רוטב עגבניות עם מעט שום, שתי כפות גבינה בולגרית 5%, ושתי כפות רוטב צ'ילי מתוק. מערבבים במחבת לכמה דקות ומגישים חם או גם קר.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
08/07/2022
שעועית לבנה עם בולגרית ותרד  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן